Torsdagen den 23 januari och torsdagen den 6 februari ska jag ha mina workshop i hur du kan hitta en Röd tråd i din garderob. Jag vill gärna dela med mig mina kunskaper inom Stil, Mode, färg och form för att kunna höja din garderob till en flexibel garderob.

Jag kommer att göra färg och formanalys. Vi kommer att gå igenom en grundgarderob kan se ut och hur ni kan bygga den vidare till en mer flexibel sådan. Dessutom kommer jag att ge er nya insikter i ert vardagsklädsel. Ni kommer att få gå utanför ert trygghetszon! Tänka om, tänka nytt. Välkommen till The Magic Zone!

Jag har idag också plockat ihop en  garderob, färgprover, skor och några assessorer. Resultatet kommer ni att se på workshoppen. Har du missat att anmäla dig? Nu på torsdag, den 23/01  har jag några platser kvar, tyvärr är den 6 februari redan fullt!
Anmäl dig på info@be-yourself.se

Häng med på en kväll full av inspiration!

Stilcoachen Betsi

Be yourself.

comfort-zone

Jag kommer att ta er till The Magic Zone!

IMG_4835

Färgprover – check!

IMG_3275

Så här ser det hos mig, varmt välkomna!

Share This