Efter gårdagens härliga respons på mina 5snabba tips om ömma sommarfötter kommer nu 3 snabba sommartips för att undvika klibbiga kläder på kroppen de varma dagarna som jag hoppas snart är här.

Mitt första tips är: använd en tunn sidentopp närmast kroppen. Siden är svalkande på sommaren och toppen/blusen fastnar inte en varm sommardag utan faller snyggt på kroppen. En lite grövre sidenplagg brukar jag använda under vinterhalvåret. Dessa toppen kan du köpa på Twillfit och den grövre från Siden Selma.

Mitt andra tips är: Använd i största möjliga mån naturmaterial. Linn och bambu är svala i värmen. Alltså ska du utesluta HELT akryl och undvika polyester så gott det går.

Sist men inte minst, stressa för guds skull inte en varm sommardag! Låt det bra vara, kom försent, strunta i det som stressar dig, tänk till: måste jag hinna med detta just nu? Och hur fortare kommer jag fram om jag småspringer till mötet jag är sen till? Inte särskild stor skillnad i tid däremot står du där med svettiga armhålor, svettig rygg och skyhög puls.

Ha nu en underbar helg mina fina läsare!

Må bäst,
Betsi
Be yourself.

Be yourself, sommartips, strategist klädsel

Sidenlinne från Twilfitt.

 

Share This