Det är semestertider nu. Be yourself ska ta helt ledigt ett par veckor för att ladda om inför en fullspäckad höst. I augusti drar jag igång igen med nya tag och spännande samarbete i nya lokaler!

För er som bor i Stockholm eller har möjlighet att besöka min vackra stad kommer jag under hösten att hålla flera events tillsammans med olika samarbetspartners. Håll utsikt!

Sist men inte minst innan semestern vill jag dela med mig olika färgkombinationer som är lite mer ovanliga och kan användas av både kvinnor och män.

Försöker du sluta använda svart som basfärg kan du med fördel använda mullvad, marin eller militärgrönt som bas i stället för svart. Alla dessa basfärger går utmärkt att kombinera med många andra färger.

Tänk så här – 
Vilka färger funkar på mig, kalla eller varma?
Du som passar bäst i varma färger kan du ha mullvad som basfärg och närmast ansiktet kan du använda orange, rost, guld, vinrött eller tomterött.

För dig som ser bäst ut i kalla färger är marint en bra basfärg. Marint kan kombineras med klarrött, många toner av rosa, både mörk/ljuslila och silver.

Oväntade kombinationer – Militärgrönnt är ursnyggt ihop med orchidérosa.
Brunt eller mörkmullvad ihop med turkos eller marin ger en lyxig känsla.
Som ni märker går varma färger att kombinera med kalla färger. Det viktigaste är att ha den färgen som passar dig bäst närmast ansiktet och ha önskad kombination på nedre del av kroppen.

Be yourself önskar dig en fantastiskt sommar och ser fram emot att kunna fortsätta inspirera dig med mina kunskaper om stil.

Må bäst,
Betsi
Be yourself.

kalla-och-varma-faerger, semestertider, be-yourself, stilcoach, stilkonsult, stil, färgexpert,

Kalla och varma färger.

semestertider, be-yourself, stilcoach, stilkonsult, stil, färgexpert, strategist klädsel,

Mullvad som skofärg passar till ALLT!

semestertider, be-yourself, stilcoach, stilkonsult, stil, färgexpert, strategist klädsel

Blått och rosa med byxor i marint.

semestertider, personalshopper, strategisk klädsel, stilcoach, stilråd, stil, stilrådgivning, män, be-yourself, betsi,

Bruna skor och assessorer ger en mjukare känsla än svart.

Share This