Om man har inställningen att ”Så här kan man också göra”, i  stället för att döma ut, så är allt ok. Det var dagens sammanfattning. Men dagen började lite tidigare än så…

Solen värmde mitt ansikte när jag satt på bussen från södermalm till vasastan. Pirret i magen påminde mig om dagens möte. Journalisten i mig njöt inte bara av solen utan också över mötet jag hade framför mig. Jag gick igenom mina anteckningar, frågorna och den röda tråden jag vill hålla mig till under intervjun. Det kändes bra, jag hade koll.

Väl framme i Studio19Sthlm träffade jag härliga teamet bakom podcasten Gör din röst #Hörd. Sångpedagogen Anna Wiborg och retorikkonsulten Klara Hägerstam driver denna podcast om retorik, sång, röst i en salig blandning och ihopmixat med allt där emellan. Och jag skulle intervjua de inte tvärtom!

”Det spelar ingen roll i vilket sammanhang jag är, så måste jag få vara mig… ”

Anna Wiborg.

Efter två minuter med dessa två sprudlande och kreativa tjejer insåg jag snabbt att mina väl utvalda frågor, var överflödiga. De behövde inte ledas och den röd tråden fick plötsligt alla regnbågens färger. Deras enorma kreativitet fick i stället växa fritt i rummet.

Och vilket samspel! En fröjd för mina öran att höra deras historia och tankar  kring stil, sång, retorik, varumärke och om om att vara sig själv.
Lyssna gärna. Låt deras kreativitet smitta av sig på dig med. Enjoy!

Be yourself.se, stil, stilcoach, style, stilkonsult, strategisk klädsel, personligt varumärke, personal branding, ledarskapsvarumärke beyourself.se, stil, stilcoach, stilkonsult, personal branding, personligt varumärke, ledarskapsvarumärke, syle, klä sig rätt, strategisk kklädsel

Må bäst,
Betsabé Vivanco Goldberg
Be yourself.
Stilcoach – Utbildare – Personal Shopper

Share This