Allt fler forskare pekar på hur snabbt vi bedömer människor vi möter för första gången. Omedvetet undersöker vi om personen kan vara ett hot eller om kontakten med personen kan vara bra för oss. I kundmötet scannar den potentiella kunden omedelbart av om säljaren verkar vara en person som kan vara skadlig för oss eller om personen är att lita på.

Betsabé hjälper dig att hitta den klädstil som lyfter fram dina starka sidor och som gör det betydligt lättare att göra ett positivt första intryck som stämmer med ditt personliga varumärke. Hon är mycket yrkeskunnig och samtidigt som hon är lyhörd så har hon lätt för att förklara varför du bör välja det ena plagget framför det andra.

Jag kan verkliga ge Betsabé de varmaste rekommendationerna.

Tommy Brotte

Egen företagare

Betsabé har hjälpt mig vid flera tillfällen då jag haft behov av stilrådgivning inför viktiga event, t.ex. intervjuer, föreläsningar och fototillfällen. Hon lägger alltid sin själ i sitt arbete och är både flexibel och kundorienterad i de lösningar hon tar fram. Rekommenderas varmt till den som vill ge ett bra intryck genom sin klädsel!

Robert Hallgren

VD, The Generation

Jag tog hjälp av Betsabé för att klä mig rätt inför en viktigt dag där jag är arrangör och skulle hålla en presentation. Det är jag väldigt glad över. Vi gick igenom målgruppen och vilket budskap jag ville förmedla och hur jag är som person. Sen gick vi och shoppade och på tre timmar fick vi fram en toppen outfit som passade väldigt bra. Både för min personlighet och för varumärket som jag vill kommunicera. Jag fick lära mig vilka färger jag ska använda, hur jag bör klä mig och att handla hållbara kläder.
Tack Betsabé! Jag kommer rekommendera dig varmt!

Anna Kreissl

VD och Grundare, Kompetenstillväxt och Kompetensmedia

Betsabé har med sin professionella känsla för färg och form verkligen fått mig att tänka både nytt och om vad gäller mina val av kläder.Hon har både hjälpt mig i tänket att bygga en bra hållbar basgarderob och hur jag ska tänka kring val av färger och rätt kläder så att det lyfter fram det bästa hos mig. Hon har visat enkla knep för en snygg helhet. Jag har blivit positivt påverkat och känner mig mycket nöjd!!

Kristina Tabakovic

Säljare

Tack Betsabé! Efter 90 minuter med dig har jag lärt mig vilka former som passar min kropp, färger som passar min hy och material som passar miljön. Vad jag ska ha på mig under och över men framför allt hur jag ska balansera mitt ”unga” utseende med min professionalism och förmedla både kunskap och humor genom mitt yttre.
När jag går in i en butik idag kan jag vara mer målmedveten och strategiskt bygga min basgarderob för en säker stil! Stort plus för sammanfattningen med bildinspiration och shoppingtips som jag fick skickad till mig efteråt!

My Lundström

Digital Strateg, Adme AB

Vi heter Elin och Sofia och kommer från rappkören GeniusRAP. Vi skulle ha en pressfotografering och behövde hjälp att kombinera kläderna på rätt sätt för att få rätt känsla i bilden. Vi fick även hjälp med att hitta färger som passar vår hudton, det var oerhört värdefullt. Betsi är en härlig person att vara runt och är riktigt proffsig. Hon har en bredd i sin kompetens som är svår att hitta på andra ställen. Rekommenderar henne starkt om du vill få självförtroende och hitta kläder som du känner dig bekväm i. Nästa gång vi behöver hjälp är Betsi den vi kontaktar direkt! Elin Tellebo och Sofia Lindman

GeniusRap

Jag har ett jobb där jag träffar mycket kunder och där intrycket är viktigt. Samtidigt gillar jag att klä mig snyggt men har tappat inspiration då jag alltid växlar mellan plagg i liknande färg. Att handla kläder har vart något jag undvikit. Det tar tid och ofta har man kommit hem med ett plagg som blivit liggandes längst in i garderoben. Jag tillbringade en eftermiddag hos Betsy och hon har gett mig en aha-upplevelse. Nu förstår jag varför vissa plagg blir hängandes kvar i garderoben medan samma plagg användes nästa dagligen. Jag har fått en förståelse för färger som passar mig, vad jag ska leta efter och hur man bygger upp en garderob med ett fåtal kvalitetsplagg som går att matcha i oändlighet. Att anlita Betsy som stilcoach är något jag varmt kan rekommendera. Nu vet jag vad jag letar efter och spanar gärna in i klädbutiker då jag vet när jag kan lägga pengar på bra kvalitet på rätt plagg. Det sparar mig tid och dåligt samvete för de plagg som kommer in i garderoben men inte kommer ut.

Marcus 30 år

säljare och pånyttfödd modeintresserad

Betsabé är helt suverän! Efter 1 timme med hennes som stilcoach så fick jag sådan inspiration. Idag köper jag kläder som verkligen är jag. En förändring som gjort att mitt personliga varumärke stärkts och en stolthet för den jag är. Rätt kläder är både mitt och företagets ansikte utåt. Ann-Catrin Hansson

Företagsrådgivare Utvecklings mentor, Utveckling Online

Jag hade aldrig funderat så mycket på mina kläder utan hade sådant som jag tyckte var snyggt utan någon direkt eftertanke. Speciellt efter att jag skilt mig för några år sedan hände inte mycket på klädfronten.

Betsabé fick mig att förstå vikten av att kläder skulle passa mig, min kropp, mina färger och min personlighet. Hon gjorde dels en analys och jag fick kloka råd om vilka kläder jag borde satsa på men det stora lyftet var när hon kom hem till mig och vi gick igenom min garderob. Det blev väldigt tydligt vad mycket fel kläder jag hade, fel färger och fel modell.

När vi var klara återstod inte så mycket men jag (och Stadsmissionen som fick alla mina gamla kostymer mm) kände oss väldigt nöjda. Hon följde också med och valde ut några baskläder som jag aldrig skulle köpt utan henne.

Jag känner idag en helt annan säkerhet och får spontant beröm för min klädsel. Betsabé är otroligt kunnig och trevlig och jag rekommenderar henne verkligen.

Thord Nossborn

VD, Affärskraft

Fler filmer

Klicka här!
Share This