Personlig Varumärke eller Personal branding är ett ämne som många pratar om. Här nedan följet ett klipp från Pia Lanneberg där hon pratar och benar upp begreppet på mångas läppar just nu.

Att ta hand om sitt personliga varumärke handlar om att våga bli mer dig själv och älska det du gör. Din stil är ett av flera verktyg du kan använda dig av för att definiera ditt personliga varumärke. Ju klarare bild du ger av dig själv desto lättare är det för andra att förstå vad DU står för eller vad ditt företag representerar.

Att väcka känslor för att kunna få en relation, få förtroende och slutligen göra lyckade affärer börjar med vårt yttre. Vi kan, till en viss del, styra andras känslor eller uppfattning om oss genom att klä oss strategiskt. Se din garderob med ny skärpa och fråga dig – Vad vill jag representera eller säga idag? Se till att dina kläder säger exakt det.

Lite siffror: Studier visar att 42% gör som du säger om du har säkra uttryck med vardagskläder men att hela 93% gör som säger med säkra uttryck och strategisk klädsel. Hur definierar du din stil?

Om Personal branding kommer jag att prata mer om på Företagarna Tyresö, 135xx. Välkommen!

Må bäst,
Betsabe Vivanco Goldberg
Stilcoach – Utbildare – Personal Shopper

Share This