Nya delmål i sikte. Idag har jag planerat lite inför hösten. Vi är tre tjejer som försöker hitta en lämplig lokal där vi kan sitta tillsammans. Alla har vi olika expertiser inom skilda områden med en sak har vi gemensamt och det är att hjälpa människor att leva i en mer balanserad vardag.

Till hösten ska jag på en inspirationsresa och hålla min första föreläsning inför en större publik. Både spännande och pirrigt! Vi är än så länge 85 deltagare som reser tillsammans till Kroatien för att tillbringa tre hela dagar. Vi är 30 föreläsare som ska dela med oss våra expertis inom marknadsföring, personlig utveckling, ledarskap, affärsutveckling, sälj, hälsa och så klart Strategisk Klädsel.

Jag har också i sikte att släppa en e-kurs om stil till hösten. Jag kommer vilja testköra utbildningen under sommaren för att slipa på vissa detaljer. Därför söker jag dig, som till en kraftigt reducerat pris, får delta mot att du ger mig feedback och din referens vid kursens slut.

Skulle detta vara intressant för dig maila gärna mig och berätta lite om dig själv om varför just du behöver gå kursen. Begränsad antal platser till utvalda deltagare. Och vad du får?

*Om varför dagens kläder inte passar alla.
*Jag kommer att ge dig kunskaper i hur du kan hitta plaggen som passar just dig.
*Färger som du kan bära.
*Formanalys.
*Stil, vad är det? Om Strategisk Klädsel.
*Hur du kan bygga en flexibel garderob, bas och uppbyggnad.
*Handfasta tips om butiker, märken och om att hitta de ”osynliga” plaggen.
*30 minuters enskild stilcoaching på telefon/Skype.
Och mycket mer.

För en stilkonsultation med mig på stan i 2,5 timmar kostar 2.900:-. Priset jag kommer att ha på kursen till hösten är betydlig högre eftersom den går mycket djupare och bredare än en vanlig konsultation. Ditt pris som referensperson blir 1.200:- inkl moms. Alltså är det först till kvarn som gäller.

Må bäst,
Betsi
Be yourself.

10293673_869486976398321_8562362437707109530_o

 

Qoola Qvinnors nätverk kan du läsa mer om här.

 

Share This