Imorgon onsdag ska jag tillsammans med Milook styla tre kvinnor, det ska bli så kul! Du får se Milooks kollektion och får tips om hur du med hjälp av accessoarer kan dressa upp eller ned din stil.

Plats: Hotell Amaranten kl: 18.00 börjar vi. Eva, som också är stylist, kommer att prata om varför en del av designen blir så smickrande anatomiskt och om hur vi kombinerar färg genom livet.

Eget Milook event med mig som Stylar?

Klart Du skall ha ett Milook event!

En perfekt anledning till att träffa dina väninnor/kollegor och samtidigt ha en trevlig stund tillsammans.

Hur funkar det?

Jo, jag kommer hem till Dig eller till Din arbetsplats. Jag har med mig kollektionen och visar produkterna samtidigt som Du får stylingtips! Jag berättar också lite kort om Milook’s koncept och filosofi. Viktigt att tillägga är att det inte finns några köptvång – det skall vara roligt och trevligt!
Som tack för att Du samlat dina vänner/kollegor får Du som värdinna 30% på det du handlar under eventet. Om ni blir många går det också bra att komma till Cambiums lokaler i centrala Södermalm, här kan vi hjälpa till att fixa tilltugg & dricka.

Här nedan kan du se bilder från mitt eget event i Cambiums lokaler. Vi var ett 20-tal kvinnor som träffades och pratade om inre och yttre skönhet.

Varmt välkommen på AW med Milook & Stilcoachen stylar om imorgon!

milook & stilcoachen stylar, stil, hjälp med stilen, style, styler, be-yourself, stilcoachen, stilkonsult, klä dig snyggt,
milook & stilcoachen stylar, stil, hjälp med stilen, style, styler, be-yourself, stilcoachen, stilkonsult, klä dig snyggt,milook & stilcoachen stylar, stil, hjälp med stilen, style, styler, be-yourself, stilcoachen, stilkonsult, klä dig snyggt,

Betsi
Be yourself.
Stilcoachen – Utbildare – Personal Shopper

Share This