Klädd för karriär heter artikeln i senaste Damernas Värld (1/2015). Artikel handlar om att klä sig strategisk på jobbet.
”Hur du klär dig på jobbet signalerar vem du är i din yrkesroll” skriver Gertrud Dahlberg som har intervjuat tre framgångsrika yrkeskvinnor som genom sina egna personligheter och drivkraft tagit dem långt. En jurist, Googlesområdeschef  i Sverige och en chefdesigner i Paris. En annan gemensam nämnare för de är att alla tre också har en klar bild om hur de vill uppfattas i olika situationer beroende på vilka de ska träffa.

Att klä sig strategiskt beroende på vilka du träffar eller beroende på situationen kan vara avgörande om det är förtroende du vill skapa. Fel kläder kan i stället skapa avstånd mellan kunderna och dig. All försäljning handlar om relation, förtroende  och även respekt för de du möter.

En annan aspekt är helt enkelt att ditt yttre ska spegla den du är. Känner du dig obekväm i det du har på dig kan du inte heller fokusera på det du har framför dig. Det kan påverkar din prestation just den dagen du behöver vara fokuserad. Ska man stå framför en grupp och hålla föredrag kan du välja en outfit som du känner dig bekväm i för att helt avslappnad förmedla ditt budskap.

Hur vill du uppfattas?
När vill du förstärka ditt budskap? Vad väljer du att ha dig då?
Om du fick tips och råd för hur du skulle kunna uppfattas på bästa sett. Skulle du vilja ha hjälp med det?

Jag vill komma i kontakt och intervjua er som möter många olika människor i ert yrke. Ni som nätverkar, är säljare eller har andra yrken som kräver en speciell klädkod. Hur gör ni?

Jag vill också passa på att önska alla mina läsare en riktigt härlig Jul och ett Gott nytt år!
Nu tar jag en välbehövlig julledighet för att återkomma i januari med nya tips och inspiration kring din stil!

Må bäst,
Betsabé Vivanco Goldberg
Be yourself.

klädd för karriär, be-yourself., stil, stilcoach, stilkonsult, stilcoachen i stockholm,

God jul önskar jag med Project Nimas julkort. Vill du veta mer och stödja projektet kan du göra det genom:
www.projectnima.se

Be-yourself., stil, stilcoach, stilcoachen i Stockholm, stilkonsult, strategisk klädsel, klädd för karriär,

”Om man inte lär sig drömma som barn så kommer man inte kunna drömma som vuxen och en vuxen som inte drömmer skapar inte förändring”

bild 2

Share This