De flesta av oss sträcker lite extra på sig när vi gillar vår spegelbild. Det kan låta lite ytligt men faktum är att vi många gånger underskattar klädernas betydelse och påverkan de har i vår vardag både för de som bär kläderna och för observatören.

I veckan fick jag chansen att förklara detta för en grupp blivande säljare med min föreläsning Din stil – Ditt verktyg.

För säljyrket är klädseln en av de viktigaste utgångspunkterna för en god affär eftersom helhetsintrycket är så viktigt för att skapa förtroende. Genom förtroende skapar du relationer och genom goda relationer skapar du framgångsrika affärer.
Läs mer om Kommunikation bortom orden här.

Hur vässar du din personliga stil?

I filmen här nedan träffar du, Ulrika, min kund som sökte sig till mig eftersom hon dels inte tycker om att shoppa och dels för att hon hade svårt att se i vilka färger och former hon passade bäst i. Hennes garderob spretade åt alla håll vilket gjorde det svårt att kombinera plaggen. Idag är det annorlunda, hon har vässat sitt personliga uttryck och fått en röd tråd i garderoben. Hon shoppar smartare och mer medvetet. Nu spar hon både tid, pengar och känner sig tryggare i sin personliga stil.

Se videon och låt dig inspireras!

Hur vässar du ditt personliga uttryck? Vad har du på dig när du har något riktigt viktigt framför dig, eller när du helt enkelt vill känna dig vardagsfin?
Kommentera gärna!

Jag vill passa på och önska dig en glad Påsk!
Må bäst,

Betsabé Vivanco Goldberg
Stilcoach – Utbildare – Personal Shopper

Share This