I veckan gjorde jag en garderobsrensning hos en kund. Kunden fick prova alla plagg och vi gjorde två högar en ”kanske spara” och en hög för ”släng”. Högen ”släng” växte och växte under timmarna vi röjde.

Kunden var så glad att äntligen få hjälp med detta, att till slut få en röd tråd i garderoben som spar både tid och pengar.
-Det är så befriande det här! Hon menade förstås alla dessa plagg hon hade i garderoben år in och år ut i väntan på att användas någon gång. Kläderna skänktes och kom äntligen till användning.

Så här skrev kunden när hon morgonen därpå skulle till sitt arbete.

Hej och tusen tack för senast!

Jag är jättenöjd. Helt plötsligt känner jag att jag visst har saker att ha på mig när jag kliver upp – trots att 90 % av garderoben är borta! Körde iväg allt till myrorna igår också, så jag inte ska frestas att gå till högen och norpa nåt.

Visst skulle det vara härligt att stiga upp och inte behöva tänka på vad ska du ska ha på dig? Utan i stället tänka – Vilka ska jag träffa idag? Vad vill jag signalera? Hur vill jag uppfattas? Det är detta Strategisk klädsel handlar om. Stil handlar ju om  att uttrycka din unika personlighet och det hjälper jag mina kunder med.

Må bäst,
Betsabé Vivanco Goldberg
Stilcoach – Utbildare – Personal Shopper

 

Lådorna fulla med kläder som väntade på att användas..någon gång…

Garderobsrensning/Be yourself., stil, stilcoach, stilkonsult, be-yourself., mode, röd tråd i garderoben,

Lådorna efter

Garderobsrensning/Be-yourself., stil, stilcoach, stilkonsult,  strategisk klädsel., mode, röd tråd i garderoben,

En hel del galgar över!

Garderobsrensning/Be yourself., stil, stilcoach, strategist klädsel, stilkonsult, be-yourself., mode, röd trod i garderoben,

 

Garderobsrensning/Be yourself., stil, strategist klädsel, stilcoach, stilkonsult, be-yourself., mode, röd trod i garderoben,

Garderoben innan och efter. Det blev några outfits kvar men som lätt kunde kombineras med varandra. Strategiskt klädsel? – ja tack! Nu kommer vi att kunna skapa en röd tråd i garderoben tack vare röjningen av oanvända plagg.

Garderobsrensning/Be yourself., stil, stilcoach, stilkonsult, be-yourself., mode, röd trod i garderoben, strategisk klädsel,

 

Släng-högen.

Garderobsrensning/Be yourself., stil, stilcoach, stilkonsult, mode, röd tråd i garderoben, strategisk klädsel

 

Share This