Det är dem små detaljerna som gör helheten. Med små medel kan du förnya dina plagg. En bröstnäsduk i en härlig färg ger det där lilla extra på blazern eller kavajen.
Samma sak gäller för oss kvinnor, en sjal, smycken kan ge olika intryck åt samma plagg.

Du kan variera en vardagskofta eller blazer till en powerklädsel i affärssammanhang. Du kan lätt med detaljerna dressa upp eller ned beroende på vilka du ska träffa. Har du flera möten med olika typer av kunder under samma dag kan detta vara ett bra och snabb sätt att matcha de du träffar.

Lager på lager ger en avslappnad intryck, att matcha koftan och bröstnäsduken är ett intryck av att du har en känsla av noggrannhet.

images-3

Manliga smycken kan vara svåra att matcha och speciellt om du bär kostym. Men här ser du hur man kan matcha en mörkblå kostym och ungdomliga armband . Se också slips, bröstnäsduk och skjortmatchningen. Prickigt, randigt och multicolor på en och samma gång!

images-2
Här matchar man det mörka buran rutan på blazern med paisley mönstret på bröstnäsduken. Stilfullt!

Perfektionism i en persons utseende utåt skapar en känsla av inre lugn och trygghet.

be-yourself.se, strategist klädsel, detaljerna som gör helheten, stil, stilcocach, stilkonsult, bröstnäsduk, sjal, stil, personlabranding, personligt varumärke,

Kronprinsessan med ett vacker smycke till en ganska ”platt” klänning. Smycket blir som en del av klänningen, eller hur?

images-6

En sjal kan många gånger vara ett alternativ till halssmycken.

images-5

be-yourself.se, strategist klädsel, detaljerna som gör helheten, stil, stilcocach, stilkonsult, bröstnäsduk, sjal, stil, personlabranding, personligt varumärke,

Att trivas i det kläderna man bär är A & O. Kläder är kommunikation, bär du en stil som lyfter upp din personlighet syns det i ditt kroppsspråk. Vi vet ju att att endast en bråkdel av kommunikationen är verbalt, därför är klädernas betydelse och ditt kroppsspråk oerhört viktigt.

Vill du vässa din stil?
Ingrid Eneheim, säljcoach och utbildare inom kundmöten, och jag håller i en workshop där du kan vässa din personliga stil den 20 maj kl: 09.00-11.00.
Du kan läsa mer om workshopens utformning på inbjudan här nedan.

personligt varumärke, vässa din personliga stil, strategisk klädsel, stilcoach, stil, stilkonsult, be-yourself.se,

Må bäst,

Betsabé Vivanco Goldberg
Stilcoach – Utbildare – Personal Shopper
Be yourself.

 

 

Share This