Betsabé Vivanco Goldberg

Betsabé Vivanco Goldberg är grundare till företaget Be yourself. Hon utbildade sig till modedesigner och har arbetat nu i över 20 år med färg och form. Hennes drivkraft grundar sig i en extraordinär känsla för samspelet mellan människor och deras omedelbara omgivning ,d.v.s deras klädsel.

Betsabés grundidé är att få sina kunder att växa och trivas i de kläderna de bär och har därför drivit sitt företag henne att omfatta de behoven som hon har sett under hennes 20-åriga yrkesliv. Be yourself vänder sig idag främst till företagare och ledare.

Mitt mål

Målet är att lyfta fram den enskildes styrkor samt vässa deras personliga stil med hjälp av de kläderna dem väljer. Betsabé har studerat de flesta läror om färg och form samt materialkvalitet, men det finns en kunskap, eller rättare sagt, en integrerad känslighet inför dessa begrepp som vissa människor har, det flyter i deras blodomlopp.

Vi är alla olika känsliga för vissa företeelser. Några är musikaliska och kan höra nyanser och rytmer i en stadsmiljö, andra kan se matematiska mönster när vågor slår mot klippor, etc. Betsabé, redan som mycket ung, ägde just en sådan känslighet.

Min vision

Hon drogs in i en värld som bestod av kläder i samspel (ibland inte) med de som bar på dessa och hur de personerna uppfattades eller ville bli uppfattade. För henne var det som ett vackert himlaspel där färg, form, kvalitet och viljan att bli sedd på ett specifikt sätt lekte tillsammans, precis framför hennes ögon. I klang eller dissonans. Det blev viktigt för henne och denna känsla genomsyrar fortfarande hennes arbete.

Bok

Texten ovan är taget från introduktionen till boken Boosta Din Business, som jag är medförfattare till.
Bokrelease 26 september på Bokmässan i Göteborg. Boka ditt exemplar genom att maila mig på
info@be-yourself.se

 

be-yourself.se., stilcoach, stil, stilkonsult, boost din business, dressforwork, strategist klädsel,
Share This